BUSINESS KNOW-HOW

Cum arată o zi din viața unui antreprenor care utilizează MyWiz?

Antreprenorii descoperă prin MyWiz o modalitate practică de a-și gestiona activitatea companiei online, dar și un instrument util de management financiar al afacerii. Iată cum arată o zi din viața unui antreprenor care utilizează MyWiz.

Înainte să intrăm în detalii, să discutăm puțin despre beneficiile antreprenoriatului. Antreprenorii se bucură de un grad mare de flexibilitate, independență financiară și au avantajul de a avea control total asupra propriei activități. Cu toate acestea, odată cu libertatea vine și responsabilitatea. Din postura de antreprenor trebuie să te ocupi de multe aspecte ale afacerii, inclusiv gestionarea financiară, contabilitatea și luarea deciziilor strategice, iar toate acestea vin la pachet cu ore lungi de muncă și un nivel ridicat de risc și incertitudine.

De unul singur este dificil și copleșitor, însă cu MyWiz lucrurile se simplifică extrem de mult.

Antreprenorii care utilizează MyWiz își savurează cafeaua în timp ce navighează prin noul tablou de bord al propriei afaceri, acum interactiv și cu mai multe informații. Cu un simplu clic au acces la cifrele cheie ale afacerii, ceea ce le oferă o privire de ansamblu asupra stării financiare a companiei. Ce mod mai bun de a-ți începe ziua decât să vezi că te poți concentra asupra creșterii afacerii, în loc să-ți pierzi timpul căutând informații prin excel, sau, și mai rău, prin contracte și documente contabile.

Odată conectat la aplicație, antreprenorul nostru verifică soldurile din ultimele extrase de cont încărcate pentru a afla care sunt sumele din cont. Acum el poate să își planifice cheltuielile în consecință. Având acces și la cursul valutar la zi, poate gestiona mai ușor tranzacțiile cu furnizorii sau clienții internaționali.

Tot din MyWiz este posibilă și crearea de task-uri care ajută la o mai bună organizare și monitorizare a progresului sarcinilor administrative. Este asistentul personal mereu pregătit să-ți reamintească de sarcinile importante și să te ajute să fii mai productiv.

Pentru că este acea zi din săptămână în care trebuie trimise comenzile către furnizori, următorul pas este de a verifica stocul, situația facturilor scadente și raportul facturilor restante. Doar având acces la aceste informații, pot fi luate deciziile cu privire la prioritizarea comenzilor.

Am putea spune că una dintre funcționalitățile preferate ale utilizatorilor MyWiz este cash flow-ul previzionat. Cu ajutorul acestui instrument, se poate lucra pe diferite scenarii de cash flow viitoare. Pe scurt, te ajută “să vezi în viitor”, mai exact în viitorul apropiat al afacerii tale.

Și pentru că oamenii de afaceri sunt tot timpul în mișcare, prin aplicația MyWiz documentele contabile pot fi încărcate direct de pe telefonul mobil. Cum altfel să poți păstra toate documentele importante organizate și la îndemână?

Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, apar și notificările pentru facturile scadente la zi, astfel încât nicio plată importantă nu este ratată și nu apar penalități de achitat.

Da, MyWiz chiar te ajută să fii mereu la curent cu detaliile financiare ale afacerii tale.

Așadar, antreprenoriatul este mai plăcut atunci când utilizezi o platformă pentru managementul activitatii zilnice a companiei, care oferă și toate informațiile ce țin de managementul financiar. Doar așa antreprenorii pot lua decizii informate și pot economisi timp din sarcinile administrative, timp pe care îl pot utiliza strategic, în procesul de dezvoltare a afacerii.

Dacă și tu ești un antreprenor, nu ezita să descoperi beneficiile MyWiz.

Te așteptăm la demo!

Noutăți

Meniu