Despre noi

Oferim clienților noștri
software-uri inteligente
de peste 26 de ani

MyWIZ este un serviciu de contabilitate și management al firmei bazat pe o platformă software online complet automatizată dezvoltat de Wizrom, una dintre companiile de software cele mai experimentate și mai inovatoare din România. Suntem mândri că, de peste 26 de ani, le oferim clienților noștri din toate sectoarele economiei software inteligent și ușor de folosit pentru gestionarea afacerilor de orice dimensiune.

Am proiectat MyWIZ din dorința de a pune în valoare ceea ce am învățat din experiența noastră de lucru cu clienții și de a crea astfel un instrument care să ajute companiile mici să aibă succes mai repede și mai ușor.

Wizrom în cifre

100
Implementări
2
Ani de experiență
15000
Utilizatori zilnici
1
Țări

Misiune

Obiectivul nostru este să susținem dezvoltarea business-urilor clienților noștri printr-o ofertă integrată, personalizată de servicii de consultanță specializată și soluții software cu valoare adăugată dovedită.

Viziune

Ne propunem să contribuim la succesul business-ului românesc, deschizând calea companiilor locale către transformarea digitală.

Valori

Credem în excelență, eficiență și colaborare. Astfel, avem o echipă de profesioniști dedicați, care se asigură că soluțiile și proiectele realizate corespund nevoilor clienților, sunt la cele mai înalte standarde și oferă cele mai eficiente rezultate.

Contactează-ne acum
pentru mai multe detalii!