BUSINESS KNOW-HOW, Finanțe pentru afacerea ta, Management bun

Adrian Bodomoiu, Directorul General al Wizrom Software, a mizat pe automatizarea serviciilor de contabilitate

După cum bine știți, MyWiz este creat de experții Wizrom Software și a fost gândit ca un serviciu de contabilitate și management al firmei bazat pe o platformă software online complet automatizată

Credem că relațiile de parteneriat de lungă durată aduc prosperitate în afaceri, dar și în interiorul companiilor. Un astfel de exemplu, de bună colaborare pe termen lung, l-am observat și în cariera Directorului General al Wizrom Software, Adrian Bodomoiu.

Adrian s-a alăturat echipei Wizrom Software încă de când era student în cadrul Facultății de Fizică, Universitatea București, iar astăzi expertiza lui stă sub semnul celor 25 de ani de experiență în domeniul dezvoltării de soluții software, alături de Wizrom Software.

In 2020 Adrian și-a dorit să transpună capabilitățile Wizrom Software, cu valoare adăugată dovedită, mediului antreprenorial din România și alături de echipa de specialiști locali a pus bazele MyWiz.

Vă invităm să descoperiți valorile și inovațiile care definesc MyWiz, prin viziunea lui Adrian Bodomoiu, Director General al Wizrom Software și al MyWiz.

Care este inovația ce stă la baza platformei online MyWiz?

De la început ne-am propus să oferim antreprenorilor o platformă unică, în care să regăsească tot ceea ce au nevoie, din punct de vedere tehnologic, pentru administrarea afacerii, având întotdeauna ca obiectiv ca platforma sa fie intuitiva, foarte ușor de utilizat. Am mizat pe un mix de funcționalități esențiale, precum: emiterea facturilor și a altor documente, interfațarea cu băncile si cu site-urile e-commerce, întocmirea automatizată a situațiilor financiar – contabile, facilitarea comunicării cu echipa contabila, urmărirea situației firmei: facturi de încasat si de plata, evidenta stocurilor, etc.

In același timp, oferim clienților si servicii de contabilitate si salarizare, disponibile tot prin intermediul platformei, inclusiv consultanța din partea experților contabili.

Din punct de vedere al sistemului de contabilitate din România, care credeți că sunt principalele oportunități pe care le creează MyWiz?

MyWiz își propune să ofere antreprenorilor un control mai bun asupra afacerii si sa minimizeze timpul alocat pentru administrarea afacerii si pentru îndeplinirea obligațiilor legale privind raportările contabile către autorități. Astfel, sunt eliminate drumurile către contabil, iar comunicarea cu acesta este facilă, rapidă și intuitivă.

De asemenea, accesul la situațiile contabile este permanent. De exemplu, accesul pentru trimiterea balanței contabile către bancă se poate realiza oricând, iar totul durează doar câteva secunde.

Cum ați descrie mediul antreprenorial din România?

Antreprenorii care își deschid primul business au nevoie de ajutor și îndrumare pe mai multe direcții, una din ele fiind obligația privind raportările contabile și fiscale către stat.

Prin intermediul MyWiz, ajutăm mediul antreprenorial în procesul de raportare contabilă și ne dorim ca preluând aceste griji antreprenorii să obțină mai mult timp pentru administrarea afacerii, sau, de ce nu, mai mult timp liber.

Care sunt top 3 funcționalități MyWiz și cum îmbunătățesc acestea experiența oamenilor de afaceri?

Când vine vorba de funcționalitate ne focusăm pe:

  • Comunicarea cu contabilul – în acest sens, MyWiz redefinește modul de transmitere al documentelor către contabil. Documentele emise direct din platforma sunt transmise automat, iar transmiterea unui document primit de la un partener (cum ar fi o factura sau o chitanță) este efectuată intuitiv, în câteva momente.

De asemenea, când antreprenorul are nevoie de o opinie din partea expertului contabil, va obține consultanță foarte repede și ușor. Asta face din MyWiz cu adevărat o platforma de comunicare facilă și rapidă.

  • Integrările, sau automatizările cu alte sisteme – fie că este vorba de bancă, de un site de vânzări online sau de firma de curierat, prin integrarea lor în MyWiz antreprenorii salvează timp prețios și au permanent controlul business-ului.

  • Asistența – de la început am țintit să fim alături de antreprenori și să le oferim suport prin serviciul de helpdesk.

Fie că îi asistăm în a utiliza cât mai mult din funcționalitățile oferite de platformă, fie că facilităm accesul la sfaturile experților contabili, obiectivul nostru este să le venim în sprijin.

Având experiență atât în domeniul financiar – contabil cât și în mediul antreprenorial, ce ați observat că limitează potențialul dezvoltării afacerilor locale?

Gradul de digitalizare al afacerilor locale este destul de redus și acest lucru reprezintă un obstacol în calea dezvoltării afacerii.

Tocmai de aceea, noi am creat o soluție pe care antreprenorii români să și-o poată permite și astfel să îți poată crește nivelul de digitalizare al afacerii.

Ne place să credem că soluțiile noastre depășesc limita sferei profesionale și reușesc să devină parte integrantă a fiecărei afaceri pe care o deservesc. Dincolo de cifre și documente, echipa MyWiz clădește parteneriate de încredere.

Noutăți

Meniu