Blog Contactează-ne: 0742 035 425[email protected]

5 beneficii ale unui serviciu integrat de contabilitate și management al afacerii online

Într-un context economic și social în continuă schimbare, influențat și de criza sanitară la nivel global, antreprenorii din ziua de azi se văd nevoiți să fie din ce în ce mai agili. Nu doar atât, dar trebuie să aibă acces la informații esențiale despre business-ul lor în orice moment și să fie capabili să-și gestioneze afacerea de la distanță. Lucru imposibil de făcut dintr-un Excel sau condiționat de drumuri periodice la contabil, care ocupă timp și distrag atenția de la alte lucruri mai importante pentru un business. De aceea, un serviciu online integrat de contabilitate și management al afacerii, care îți asigură vizibilitate asupra finanțelor companiei, acces facil la informații și la un expert contabil dedicat, poate face diferența între un antreprenor relaxat, informat și de succes și unul stresat care nu știe ce se va întâmpla cu firma lui in perioada următoare.

Nu doar atât, dar ai cel puțin 5 beneficii concrete pentru a folosi un astfel de serviciu:

  1. Informații la zi, la orice oră din zi (sau din noapte)

Principalul avantaj al unui serviciu integrat de contabilitate și management al afacerii este accesul 24/7 la situația financiară a companiei, fără a mai fi nevoie ca tu, ca antreprenor, să aștepți încheierea lunii pentru a avea raportul complet furnizat de contabil sau să fii nevoit să aloci timp pentru o evidență paralelă în Excel.

Astfel, din doar câteva clicuri, poți vizualiza orice date si rapoarte de care ai nevoie, de la o situație la zi a încasărilor și până la defalcarea pe categorii a cheltuielilor. Pe lângă vizibilitatea nonstop asupra afacerii tale, spre exemplu, ai și o platformă care este interfațata direct cu banca cu care lucrezi și preia automat informațiile din extrasul bancar.

Când ai propriul business, ești tot timpul pus în situația de a lua decizii de moment, dar cu potențial mare de impact. Așa că e important ca toate informațiile dintr-o astfel de platformă să fie de încredere și să-ți arate cum stau lucrurile pentru afacerea ta în timp real, chiar și dacă ai nevoie să verifici documente financiare, să zicem, sâmbătă seara.

  1. Datele sunt în întregime corecte

Un serviciu online integrat de contabilitate și management al afacerii iti salveaza timp prin minimizarea sau chiar eliminarea efortului de a introduce anumite date, dar și reduce semnificativ potențialul apariției de erori.

De exemplu, o platformă performantă îți va extrage automat liniile din extrasul de cont sau informațiile de pe o factură de la un furnizor pe care o încarci direct prin scanare sau o simplă fotografiere. De ce contează? E simplu, indiferent când alegi să te uiți peste cifre, ai astfel certitudinea că sunt corecte si la zi.

  1. Este intuitiv și ușor de folosit 

Ca antreprenor ești, de multe ori, un om pasionat de ceea ce faci, nu neapărat un specialist în finanțe. Ba mai mult, pentru unii proprietari de afaceri, să utilizeze un soft sună interesant, dar nu știu de unde să le apuce ca să aibă sens.

De aceea, platforma de contabilitate și management al afacerii îți oferă o interfață de utilizare foarte simplă și curată, ce utilizează mult instrumente grafice pentru a transforma cifrele într-o imagine mai ușor de înțeles. Practic, în loc de numere seci puse într-un tabel, viziunea financiară a companiei tale capata o dimensiune dinamică ușor de folosit, dar și de memorat.

  1. Acces la date – oriunde, oricând

Mai ales acum, când mulți dintre noi lucrăm încă remote, iar unele echipe sunt răsfirate în colțuri diferite ale țării (sau chiar ale lumii), nu mai poți să îți propui să îți desfășori activitatea fără ajutorul unor instrumente disponibile de la distanță.

Așa că, serviciul online de contabilitate și management al afacerii integrează o platformă 100% online, accesibilă din orice browser web, de pe desktop, laptop sau orice dispozitiv mobil. Altfel, ai posibilitatea să îți consulți cash flow-ul oricând și de absolut oriunde.

  1. Acces direct, 100% online cu un expert contabil

MyWIZ oferă toate beneficiile de mai sus într-un serviciu unic care îmbină avantajele unei soluții de stocare și vizualizarea a informațiilor financiare cu răspunsul la responsabilitatea legală de a colabora cu un expert contabil pentru întocmirea bilanțurilor contabile sau a altor documente pentru autorități.

Astfel, prin MyWIZ, accesezi direct un contabil dedicat, cu care poți comunica prin intermediul platformei și care, dincolo de activitățile contabile reglementate, te poate ajuta cu sfaturi atunci când ai nevoie. Avantajul este că totul se desfășoară mai rapid, 100% online, într-un mediu în care datele sunt protejate, iar schimbul de documente între voi se realizează instant, eliminând timpul pierdut în a strânge totul în dosare și a le duce, fizic, la contabilul tău.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, completează formularul de contact și un expert Wizrom te va contacta pentru a-ți povesti mai multe despre MyWiz și cum te poate acesta ajuta să fii un antreprenor de succes cu o afacere sănătoasă financiar.

 

 

 

E-Book Gratuit!