Management bun

Experiența SavyonTex cu MyWiz

Mulțumirea clienților MyWiz vine din avantajul de a avea acces la un contabil dedicat, cu care poți comunica prin intermediul platformei. Dincolo de activitățile contabile reglementate, echipa MyWiz te susține cu sfaturi și consultanță.

Te invităm să descoperi experiența lui Danny Savyon, CEO al SavyonTex, cu serviciile MyWiz. Compania este specializată în producția de confecții textile și exportă produsele în diverse țări din Europa, pentru branduri de renume.

  1. Cum ai ales MyWiz?

Pentru filiala afacerii mele din Israel utilizez WizCount, o platformă implementată tot de Wizrom. Având o experiență generală foarte bună cu serviciile Wizrom, a fost firesc pentru mine să aleg și în România una dintre soluțiile lor.

  1. Cum ai luat decizia de a schimba serviciile de contabilitate?

Înainte, aveam servicii de contabilitate clasice, care îmi dădeau numai bătăi de cap. Primeam foarte greu informațiile de care aveam nevoie și de cele mai multe ori depășeam termenele limită cu verificările financiare. Practic, managementul financiar îmi ocupa de două ori mai mult timp.

  1. Care sunt beneficiile pe care le-a adus MyWiz afacerii tale?

În primul rând, simt beneficiul unei relații de business bazată pe încredere, mulțumită experților contabili MyWiz, care se implică cu profesionalism de fiecare dată când solicit suport. Un alt beneficiu major pentru mine este modulul de management care mă ajută foarte mult în activitatea mea. Din punct de vedere financiar, costul este unul rațional și îl consider o investiție în eficiență.

  1. Care este caracteristica ta preferată de la MyWiz?

Îmi place faptul că platforma online MyWiz este intuitivă, iar secțiunea de rapoarte este ușor de urmărit și înțeles.

  1. Care sunt beneficiile pe care crezi că le poate aduce digitalizarea unei afaceri?

Beneficiul principal este eficientizarea timpului de lucru dedicat operațiunilor repetitive. Mai ales pentru noi, antreprenorii, care suntem implicați în fiecare nivel operațional al afacerilor noastre.

  1. Ați recomanda MyWiz altor antreprenori?

Desigur, recomand cu încredere atât MyWiz, cât și toate soluțiile Wizrom!

Colaborarea noastră cu SavyonTex a început în urmă cu 6 luni, perioadă în care expertii MyWiz s-au ocupat și au obținut chiar și o rambursare de TVA pentru SavyonTex.

Ne bucurăm că Danny a avut încredere în MyWiz, iar astăzi el poate urmări activitatea financiară a companiei în timp util și în mod eficient.

Noutăți

Meniu