BUSINESS KNOW-HOW, Management bun

Cele mai profitabile domenii pentru un nou business

Climatul economic actual este unul cel puțin tulburat, caracterizat de incertitudine și schimbări constante. Tocmai de aceea, ca antreprenor la început de drum, poate fi destul de dificil să identifici un domeniu profitabil, pentru care riscul deschiderii unei afaceri să merite asumat.

În momentul de față, putem identifica câteva domenii profitabile în România, domenii către antreprenorii pare că se orientează din ce în ce mai des. Trebuie să ai în vedere că indiferent de pasiunile și preferințele tale, uneori este bine să te orientezi către un domeniu stabil, care a fost deja testat și s-a dovedit a fi profitabil.

Acestea fiind spuse, iată câteva domenii profitabile pe care experții MyWiz au reușit să le identifice:

  1. IT – cererea pentru servicii IT este în continuă creștere, lucru ce nu pare să se schimbe prea curând! Unul dintre avantajele de necontestat ale acestui domeniu este faptul că se poate plia pe orice sector de activitate, mai ales că digitalizarea este viitorul! Așadar, dacă ai o idee nouă de aplicație sau platformă online, a sosit momentul să o pui în practică și, dacă te numeri printre cei inspirați, să te bucuri de o afacere de succes!

 

  1. Servicii – un lucru este cert, pandemia ne-a făcut să apelăm poate chiar mai mult ca înainte la diferite servicii și, poate că într-o oarecare măsură, am devenit mai… comozi. Trebuie să profiți de această deschidere din partea consumatorilor, să-ți faci curaj și să pui bazele unei afaceri de prestări servicii pentru înfrumusețare, turism, HoReCa, imobiliare sau chiar pentru domeniul medical!

 

  1. Retail – în ziua de astăzi este mai ușor ca niciodată să-ți deschizi un magazin, fie el fizic sau online. Într-adevăr, chiriile au crescut exponențial, astfel că pentru un antreprenor la început de drum, pare că un shop online ar fi ideea ideală. Nu te limita la haine, poți avea o astfel de afacere cu produse bio, naturiste, vintage sau chiar să optezi pentru ceva mai de nișă, precum obiecte de artă sau decorațiuni interioare.

Sperăm că ideile noastre îți vor fi de folos, iar odată ce ai identificat domeniul câștigător, apelează cu încredere la serviciile noastre! Îți vom fi alături de la înființarea firmei, până la raportările lunare, înregistrarea facturilor și managementul afacerii!

Noutăți

Meniu