Blog Contactează-ne: 0742 035 425[email protected]

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE ALE SITE-ULUI

www.mywiz.ro (denumit in continuare “site-ul”) este proprietatea WIZROM, iar prelucrarea datelor cu caracter personal va fi efectuata de catre WIZROM. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator, inregistrarea ca si utilizator si accesul la serviciile oferite de acesta presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES: Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii si accesul la serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Pentru a obtine acces la site si la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin intermediul acestuia trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces. WIZROM nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. Prin termenul “vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa site-ul. Prin termenul “utilizator” al site-ului se intelege orice “vizitator” care se inregistreaza ca si “utilizator” prin completarea unui formular de inregistrare.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA: WIZROM ofera acces liber la site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, non-comerciale. Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de WIZROM sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea explicita, scrisa a WIZROM. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea WIZROM sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris al WIZROM, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de WIZROM si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip. WIZROM sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. WIZROM nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitateaacestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. WIZROM nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de WIZROM prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni. WIZROM isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita WIZROMsau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE: Nu sunt premise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site; incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop; încercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua WIZROM sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua WIZROMA care nu sunt publice, fara autorizatie explicita in scris din partea WIZROM; încercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua WIZROM prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”; folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese; Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. WIZROMva investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4.DISPONIBILITATEA SERVICIULUI: WIZROM isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitia vizitatorilor si a utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. WIZROM nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. WIZROMpoate schimba in orice moment continutul si conditiile defolosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5.ABSOLVIREA DE RASPUNDERE: acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele: utilizarea site-ului se facepe propria raspundere; WIZROM se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. WIZROM nu ofera nicio garantie ca: informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra; serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere; calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele; orice eroare de program va fi corectata. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site sau prin intermediul serviciilor site-ului nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII: WIZROM nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca WIZROM a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/de pe site; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; orice alta problema legata de serviciile site-ului. Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat pe site de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa de email [email protected] Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. WIZROM isi rezerva dreptul de sterge de pe site acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. WIZROM nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

E-Book Gratuit!